(ВІДЕО) Керівний склад по роботі з персоналом Держприкордонслужби вдосконалив свою фахову майстерність

НАЗАД
19 липня 2018 12:15

Учора на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Держприкордонслужби завершились навчально-методичні збори під керівництвом Голови Державної прикордонної служби України генерал-полковника Петра Цигикала.

Захід проводився для заступників начальників регіональних управлінь, прикордонних загонів та відділів прикордонної служби з персоналу Держприкордонслужби.

Слід зауважити, що навчально-методичні збори у такому складі посадових осіб по роботі з персоналом, від відділу прикордонного контролю до регіонального управління, було проведено вперше.

Основною метою заходу було підвищення організаторських навичок керівного складу прикордонних підрозділів, напрацювання концептуальних засад удосконаленої системи роботи з персоналом у відповідності до існуючих вимог, оволодіння учасниками збору передовими методиками підготовки персоналу та перевірка їх професійного рівня.

У  ході проведення інструкторсько-методичних та практичних занять учасники навчань удосконалили свої теоретичні знання та практичні навики, напрацювали єдині підходи та стандарти до виконання завдань з організації бойової готовності та мобілізаційної підготовки,  окремих напрямків кадрового забезпечення, охорони праці, підготовки персоналу, служби військ, тактичної медицини, пожежної безпеки, протидії протиправній діяльності на державному кордоні України та протидії вчиненню корупційних проявів та інших правопорушень військовослужбовцями.

У вільний від занять час офіцерам підготували розважальну програму. Для охоронців кордону виступили артисти Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби, творчого патріотичного об’єднання «Музичний батальйон» та художниця Беата Куркуль.

Підбиваючи підсумки навчально-методичного збору Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал наголосив на важливості ролі заступників з персоналу та визначив напрямки зосередження зусиль у їх роботі.

Кращих військовослужбовців за результатами роботи у першому півріччі було нагороджено відомчими відзнаками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси